İnstagram Sponsorlu Hikayelerde Whatsap Sohbet Penceresi Nasıl Açılır?

/ 3 Ekim 2019 / 1.742 / yorumsuz
İnstagram Sponsorlu Hikayelerde Whatsap Sohbet Penceresi Nasıl Açılır?

Bugün ki konumuz instagram sponsorlu hikayelerde whatsap sohbet penceresi nasıl açılır? bundan bahsedeceğim.

Whatsap her gün kendini geliştirmeye ve yeni özellikler katmaya devam ediyor. Yeni özelliklerinden bir tanesi web.whatsapp.com olarak karşımıza çıkıyor yani bilgisayarda whatsap kullanımı ve mağazalar, büyük instagram sayfalarının çok sık kullandığı bir  özellik. Telefon numarasını kaydetmeden direk olarak sohbet penceresinin açılabileceği bağlantı linki eklemektedir. İnstagram da takip ettiğimiz reklamlarda instagram sponsorlu hikayelere de hızlı erişim, iletişim için kullandıkları whatsap bağlantı link adresi eklemek şartıyla kullanıcıya hızlı erişim sağlayabilecek.

İNSTAGRAM SPONSORLU REKLAMLARA WHATSAPP PENCERESİ AÇMA İŞLEMİ 

Öncelikle sponsorlu reklam oluşturmanız gerekecektir. Takipçisi fazla onaylanmış sayfalarda reklam modeline gerek yok hikayeye link ekleme özelliği zaten bu kullanıcılarda açıktır.

Bundan sonraki işlem ise oldukça basittir. Link eklemek için “https://api.whatsapp.com/send?phone=90542265xxxx” bu adresi tırnak işareti olmadan ve telefon numaranızı 90 ile başlayacak şekilde yazın ve tamamını kopyalayın. Bu link adresini instagram link ekleme kısmına yapıştırın veya instagram sponsorlu reklamlarda bağlantı link adresine ekleyebilirsiniz.

Tüm işlemler bu kadar bu işlemler sayesinde instagram hikayesinde sizinle irtibata geçmesini istediğiniz kişiler telefon numaranızı görmeden kolay bir şekilde haberleşebilir, konuşabilir buda sizin sipariş toplamınıza yarayacaktır.

 

Bu konumuzda instagram hikayelerine whatsapp sohbet penceresi ekleme işleminin nasıl yapıldığı anlattık. Eğer sormak istediğiniz sorularınız var ise yorum kısmına yazabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz